Workshops

Je wil beginnen met fotografie, maar waar begin je? Je hebt een camera gekocht , maar hoe werkt ie nou eigenlijk? Je fotografeert alles met je telefoon, maar meer dan een kiekje wordt het niet? Je bent op zoek naar mogelijkheden om je beginnende fotografie-hobby een boost te geven?

Met name voor beginnende hobbyfotografen kan het lastig zijn je weg te vinden in het woud van techniek, camera's, lenzen, nabewerkings-software etc. Wil jij ook meer uit je camera halen dan alleen maar een vakantiefoto? 

Tijdens een workshop op maat krijg je uitleg over hoe je kunt kijken naar je omgeving en leer je jouw camera zo te gebruiken zodat jij dat beeld kunt creëren dat je in je hoofd hebt.  Ook kan ik je op weg helpen wanneer je wil starten met nabewerking of een specifiek soort fotografie. Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op. Workshops kunnen uiteenlopen van een korte online instructie of uitleg tot een dag op pad om ook in de praktijk het fotograferen beter onder de knie te krijgen. 

Prijzen op aanvraag.